Versi&oacuten; en castellano... Versió en català...
CERCADOR
CATÀLEG DE PRODUCTES
HARINAS
FARINES
MIX PER PIZZA
REF: 2497055
FORMAT: 500g x 10
Producte sense gluten
Més informació  
Format: 500g x 10
Descripció: Mix per a Pizza. Ingredients: midó de blat de moro, farina d'arròs, farina de gra sarraí 7%, sucre, fibra vegetal, sal, espasant: farina de guar i goma de xanthan. Pot contenir traces de altramuz.
Conservació: Conservar en un lloc sec i allunyat de fonts de calor.
Notes: Caducitat del producte 9 mesos
Com preparar la Pizza Ingredients: 500g de Mix, 400 g d'aigua, 10 g de llevat de cervesa fresca, 30g d'oli extra verge d'oliva, 500g de polpa de tomàquet, 8g de sal, alfàbrega i orenga.
Procediment: Posar la farina en un bol i barrejar-la. Dissoldre el llevat amb aigua tèbia. Abocar el líquid obtingut, a poc a poc en el bol amb la farina i pastar fins a obtenir una massa fina i homogènia. Afegir l'oli i la sal, incorporem amb cautela sense deixar de pastar. Cobrir la massa amb film de cuina i deixar-ho reposar en la nevera durant 2 hores. Mentre condimentar la polpa del tomàquet en un bol amb una mica d'oli, un polsim d'orenga i una mica de sal. Transcorregudes 2 hores, dividir la massa en 3-4 parts iguals deixant reposar fins que hagi doblegat el seu propi volum. Empolvorant les mans amb el *mix i estendre la massa formant un cercle de 28-30cm. Després completar cada pizza amb la polpa de tomàquet i coure en el forn a 250ºC durant 15 minuts. Tallar a daus la *mozzarella i, transcorregut el temps de cocció indicat, distribuir-la sobre pizza i coure durant 7-10 minuts més. Treure del forn i servir amb una fulla d'alfàbrega fresca.
Sense lactosa i amb farina de gra sarraí. Sense OGM, ni grasses hidrogenades i sense conservants. Sense midó de blat, ni soja i sense llet.
Producte sense gluten:
   
   
COMERCIAL CBG, S.A. | Pol. Ind. Mas d'en Bosch. Parcela, 4 | 17500 RIPOLL. (Girona) t. +34 972 70 33 70 | fax. +34 972 70 30 00
Contacto