Versi&oacuten; en castellano... Versió en català...
Segueix-nos a...
Segueix-nos a facebook Segueix-nos a twitter Segueix-nos en instagram Segueix-nos a facebook Canal CBG Segueix el nostre blog

Nou Catàleg Nutrifree CBG
Carta de vins
Nous productes
Un món al teu gust
Monogràfics de productes de CBG

SERVEI DE LES NOVES CREMAS DE GRECI

crema di zucca

CBG disposa de 14 tipus de cremes diferents del nostre proveïdor Greci. A continuació, ens disposem a presentar alguns dels usos d'aquestes.
Totes les salses de Greci es poden diluir en aigua de cocció, en brou o en nata, segons sigui el gust del consumidor, amb la finalitat d'obtenir un major rendiment.

Donar sabor a una beixamel o a un puré de patates : Per donar-li un toc especial a la teva salsa beixamel o al teu puré de patates pots diluir qualsevol salsa Greci, segons sigui el teu gust.

Farciment de pasta fresca/carn: Per aconseguir una millor producció del teu farciment, afegeix alguna de les cremes de Greci, depenent de quin sigui el teu gust.

Per a pizzes blanques: Per a les pizzes sense tomàquet elaborades amb cremes de verdures, utilitza qualsevol crema de Greci diluïda en nata per donar diferents gustos. Carabassa i gorgonzola, bolets i pernil guarit, carxofes i butifarra amb poma caramelitzada...

Què fàcil és fer un Rissoto: Per obtenir la millor cremositat del Risotto, pre cuina el teu arròs i quan ho tinguis al punt agrega una cullerada de crema del gust que prefereixis i després mitja cullerada de crema quatre formatges.

Torrades especials: Posa-li a les teves torrades la crema de verdures que desitgis i completa-la amb les cremes de Greci segons sigui el gust del consumidor. Obtindràs torrades realment diferents i delicioses.


Data de publicació: 29-11-2011

 

COMERCIAL CBG, S.A. | Pol. Ind. Mas d'en Bosch. Parcela, 4 | 17500 RIPOLL. (Girona) t. +34 972 70 33 70 | fax. +34 972 70 30 00
Contacto