A continuació mostrem una recopilació de receptes que poden ser d’utilitat per poder gaudir al màxim dels productes italians que comercialitza CBG.
Caciopepe amb escamarlans i albergínia amb orenga fresca i parmesà [més...]
Gli amatriciani amb mantega de prèssec i crocant de guanciale [més...]
Carbonara amb café caramelitzat [més...]
Raviolotti amb Polenta e Montasio D.O.P amb daus de patata, bolets i Pecorino [més...]
Bauletti farcit de llamàntol amb sípia i carxofes cruixents [més...]
Risotto de verdures [més...]
Risotto d´espàrrecs [més...]
Panciotti de vieires i gambes amb faves fresques, daus de tomàquet, verdures i safrà. [més...]
Panciotti de vieires i gambes amb crancs i tomàquet cherry [més...]
Ravioloni ricotta bufala e sfoglione spinaci amb funghi e spinaci [més...]
Taliolini al nero di sepia amb herbes fresques i gules [més...]
Ravioli d´alcarxofes amb calamars i carbassó [més...]
Tortelli rustico al capriolo amb ragù de poma i speck [més...]
Girasols de formatge i nous en salsa de ceba al balsàmic amb filet de bacallà cobert de pistatxo [més...]
Fiocchi de formatge i pera amb mascarpone i cibulet [més...]
Ricciole de ricotta i espinacs al forn amb daus de speck i scamorza fumada a llesques [més...]
Ossobuco amb risotto a la Milanesa [més...]
Pappardelle amb crema de xampinyons a la trufa [més...]
Gremolata de llimona amb fruita de temporada y fruits secs [més...]
Fiocchi de formatge i pera amb salsa de poma i mel. [més...]
Carpaccio clàssic [més...]
Cuori de formatge amb puré de col de cabdell [més...]
Cuori rossi com mozzarella de bufala, tomàquet i alfàbrega amb bolets i carpaccio de bresaola [més...]
Lumaconi rigati farcits de carn amb ceps (boletus edulis) i tartufo, gratinats al parmesà [més...]
Bunyols d’albergínia amb tonyina i formatge parmesà [més...]
Piruletes de formatge amb raïm [més...]
Barqueta de formatge, xampinyons i pesto [més...]
Barqueta de tonyina, ceba, tomàquet sec i anxoves [més...]
Pinxo de ceba i tomàquet sec amb olivada [més...]
Broqueta de crepes farcits, al pesto [més...]