Versi&oacuten; en castellano... Versió en català...
Segueix-nos a...
Segueix-nos a facebook Segueix-nos a twitter Segueix-nos en instagram Segueix-nos a facebook Canal CBG Segueix el nostre blog

Nou Catāleg Nutrifree CBG
Nous productes
Carta de vins
Un món al teu gust
Receptes

Broqueta de crepes farcits, al pesto

foto

INGREDIENTS

1 unitat de crepe de bolets
1/2 un. de crepe de verdures
5 grs. de formatge Grana Padano ratllat
5 grs. de salsa Pesto Genovese


ELABORACIÓ

1. Introduir els dos crepes al forn a 180ē C.
2. Un cop calents, treure'ls del forn i tallar-los en cilindres d'uns 2,5 cm.
3. Clavar 3 porcions a cada pinxo. En aquest cas hem escollit dos porcions de crepes de bolets i una crepe de verdures.
4. Espolvorejar lleugerament amb formatge ratllat de Grana Padano.
5. Gratinar
6. Acompanyar els pinxos amb una cullaradeta de salsa Pesto Genovese


A CBG TROBARĀS…

90020,90021,1023006,6700041



Autor: Toni Botella

 

COMERCIAL CBG, S.A. | Pol. Ind. Mas d'en Bosch. Parcela, 4 | 17500 RIPOLL. (Girona) t. +34 972 70 33 70 | fax. +34 972 70 30 00
Contacto