Versi&oacuten; en castellano... Versió en català...
Segueix-nos a...
Segueix-nos a facebook Segueix-nos a twitter Segueix-nos en instagram Segueix-nos a facebook Canal CBG Segueix el nostre blog

Nou CatÓleg Nutrifree CBG
Nous productes
Carta de vins
Un món al teu gust
Receptes

Pinxo de ceba i tomÓquet sec amb olivada

foto

INGREDIENTS

1 unitat (15 grs. arpox.) de tomÓquet sec
1 unitat (20 grs. aprox.) de cebes en vinagre balsÓmic
1 unitat (5 grs. aprox.) d'all en vinagre
5 grs. d'olivada


ELABORACIÓ

1. Insertar la ceba, la peša de tomÓquet enrotllada i l'all, en el pinxo.
2. Barrejar l'oli amb l'olivada i afegir-ho al plat.


A CBG TROBAR└S…

6700251,6700081,6700050



Autor: Toni Botella

 

COMERCIAL CBG, S.A. | Pol. Ind. Mas d'en Bosch. Parcela, 4 | 17500 RIPOLL. (Girona) t. +34 972 70 33 70 | fax. +34 972 70 30 00
Contacto