Versi&oacuten; en castellano... Versió en català...
Segueix-nos a...
Segueix-nos a facebook Segueix-nos a twitter Segueix-nos en instagram Segueix-nos a facebook Canal CBG Segueix el nostre blog

Nou CatÓleg Nutrifree CBG
Carta de vins
Nous productes
Un món al teu gust
Receptes

Barqueta de tonyina, ceba, tomÓquet sec i anxoves

foto

INGREDIENTS

1 unitat (5 grs. aprox.) de torradeta de pa
10 grs. de crema de tonyina
1 unitat (20 grs. aprox.) de cebes en oli
15 grs. (1 peša) de tomÓquet sec
1 unitat (3 grs. aprox.) d'anxova
5 grs. d'olivada


ELABORACIÓ

1. Extendre la crema de tonyina sobre la torradeta
2. Insertar una ceba, una peša de tomÓquet sec i una anxova en el pinxo i clavar-lo a la torradeta.
3. Amanir amb l'olivada.


A CBG TROBAR└S…

2108001,6700002,6700082,6700251,6700050



Autor: Toni Botella

 

COMERCIAL CBG, S.A. | Pol. Ind. Mas d'en Bosch. Parcela, 4 | 17500 RIPOLL. (Girona) t. +34 972 70 33 70 | fax. +34 972 70 30 00
Contacto