Versi&oacuten; en castellano... Versió en català...
Segueix-nos a...
Segueix-nos a facebook Segueix-nos a twitter Segueix-nos en instagram Segueix-nos a facebook Canal CBG Segueix el nostre blog

Nou Catàleg Nutrifree CBG
Carta de vins
Nous productes
Un món al teu gust
Receptes

Bunyols d’albergínia amb tonyina i formatge parmesà

foto

PERSONES

1


INGREDIENTS

15 grs. (1/2 p.) d’albergínia a la brasa
5 grs. de farina per fregir
8 grs. (1 cs.) d’ou batut
10 grs. de crema de tonyina
1 "pètal" de formatge parmesà
10 grs. (1 cs.) d’oli per fregir


ELABORACIÓ

1. Passar la mitja peça d’albergínia per l’ou batut i posteriorment per la farina. Fregir.
2. Posar a sobre del bunyol la culleradeta de tonyina i el "pètal" de formatge parmesà.


A CBG TROBARÀS…

6700187,6700014,1666017,1200046



Autor: Toni Botella

 

COMERCIAL CBG, S.A. | Pol. Ind. Mas d'en Bosch. Parcela, 4 | 17500 RIPOLL. (Girona) t. +34 972 70 33 70 | fax. +34 972 70 30 00
Contacto