Versi&oacuten; en castellano... Versió en català...
Segueix-nos a...
Segueix-nos a facebook Segueix-nos a twitter Segueix-nos en instagram Segueix-nos a facebook Canal CBG Segueix el nostre blog

Nou Catāleg Nutrifree CBG
Carta de vins
Nous productes
Un món al teu gust
Receptes

Lumaconi rigati farcits de carn amb ceps (boletus edulis) i tartufo, gratinats al parmesā

foto

INGREDIENTS

5 unitats de pasta
50 grs. de carn de vedella picada
50 grs. de carn de porc picada
20 grs. de ceps (porcini) a trossos petits
1 cullerada de carpaccio de tartufo
5 ml. d´oli de tartufo blanc
1 llesca de pa de motlle
1 ou
70ml. de brou de carn
50gr. de formatge per gratinar
Sal
Pebre


ELABORACIÓ

Bullir la pasta 6 minuts amb aigua calenta, deixar refredar i reservar.
Humitejar el pa de motlle amb 10ml. de brou de carn. Barrejar la resta d’ingredients menys el brou i el formatge, salpebrar al gust. Farcir la pasta amb la barreja de carn obtinguda i col•locar-la al forn amb una mica de brou a la base del recipient. Cobrir-la amb el formatge per gratinar i posar-la al forn uns 10 minuts a 180ēC.
Escalfar la resta de brou de carn i posar-lo com a base del plat , tot seguit posar la pasta ja gratinada. Es pot decorar amb unes fulles de cerfull.


A CBG TROBARĀS…

1200066,1024005,0200030,0200011,0200028,2700003


VI RECOMENAT

1564007



Autor: Oliver Balteo, chef y responsable de formaciķn

 

COMERCIAL CBG, S.A. | Pol. Ind. Mas d'en Bosch. Parcela, 4 | 17500 RIPOLL. (Girona) t. +34 972 70 33 70 | fax. +34 972 70 30 00
Contacto