Versi&oacuten; en castellano... Versió en català...
Segueix-nos a...
Segueix-nos a facebook Segueix-nos a twitter Segueix-nos en instagram Segueix-nos a facebook Canal CBG Segueix el nostre blog

Nou Catàleg Nutrifree CBG
Carta de vins
Nous productes
Un món al teu gust
Receptes

Cuori rossi com mozzarella de bufala, tomàquet i alfàbrega amb bolets i carpaccio de bresaola

foto

INGREDIENTS

540gr. de Cuori Rossi
300gr. de funghi porcini
30gr. de cerfull fresc
150ml. de brou vegetal
60gr. de bresaola stagionata tallada molt prima
Dos dents d’all
oli extra verge d’oliva
Sal
pebre negra
30grs de mantega
Fulles de alfàbrega i llorer


ELABORACIÓ

Rentar i tallar en juliana els bolets un cop descongelats. A part, en una paella, daurar els
alls triturats i el cerfull. Després afegir els bolets i les fulles de llorer, regular de sal i pebre.
Quan tot estigui daurat afegir el brou vegetal i deixar coure a foc lent.
Bullir la pasta en abundant aigua calenta i salada. Un cop cuita, escorre-la i barrejar-la amb la salsa de bolets i una mica de mantega.
Al hora de servir, posar en primer lloc el carpaccio de bresaola a la base del plat i després afegir la pasta ja condimentada.


A CBG TROBARÀS…

90136,1024005,1879001,1200048


 

COMERCIAL CBG, S.A. | Pol. Ind. Mas d'en Bosch. Parcela, 4 | 17500 RIPOLL. (Girona) t. +34 972 70 33 70 | fax. +34 972 70 30 00
Contacto