Versi&oacuten; en castellano... Versió en català...
Segueix-nos a...
Segueix-nos a facebook Segueix-nos a twitter Segueix-nos en instagram Segueix-nos a facebook Canal CBG Segueix el nostre blog

Nou Catàleg Nutrifree CBG
Nous productes
Carta de vins
Un món al teu gust
Receptes

Cuori de formatge amb puré de col de cabdell

foto

INGREDIENTS

540grs. Cuori di formaggio
200grs. de col de cabdell cuita
1 dent d’all
1/4 de pebrot
Oli extra verge d’oliva
100grs, de mantega d´Alpeggio
16 fulles de sàlvia
80grs. de Parmigiano Reggiano
16 fulles de cerfull
12 peces de tomàquet rústic semisec
Sal, pebre i farigola


ELABORACIÓ

En una paella i amb poc oli, fregir l’all i el pebrot, afegir la col bullida i passar-la per el passa purés.
Bullir la pasta en abundant aigua calenta i sal. Quan estigui cuita, escorre-la i col•locar-la sobre el fondo de puré de col. Afegir per sobre el Parmigiano Reggiano y la mescla de sàlvia i mantega.
Acabar la presentació amb les fulles de cerfull i el tomàquet gratinat a 160º en el forn.


A CBG TROBARÀS…

90068,1666009,6700251,1200048


 

COMERCIAL CBG, S.A. | Pol. Ind. Mas d'en Bosch. Parcela, 4 | 17500 RIPOLL. (Girona) t. +34 972 70 33 70 | fax. +34 972 70 30 00
Contacto