Versi&oacuten; en castellano... Versió en català...
Segueix-nos a...
Segueix-nos a facebook Segueix-nos a twitter Segueix-nos en instagram Segueix-nos a facebook Canal CBG Segueix el nostre blog

Nou Catāleg Nutrifree CBG
Nous productes
Carta de vins
Un món al teu gust
Receptes

Carpaccio clāssic

foto

PERSONES

1


INGREDIENTS

80grs. Carpaccio de Bou
15grs. Pesto Genovese
20grs. Formatge Grana Padano
15grs. d´oli
Sal
Pebre
Alfābrega


ELABORACIÓ

Tallar la carn amb l’ajuda d’un talla embotits, en fines lāmines. Col•locar-les al plat en forma de circumferčncia, aproximadament uns 80 grs. Afegir un raig d’oli d’oliva, sal, pebre y una culleradeta de pesto genovese. Afegir algunes lāmines, molt fines, de formatge Grana Padano i decorar amb una fulla de alfābrega.


A CBG TROBARĀS…

30001,6700041,1666012



Autor: Oliver Balteo

 

COMERCIAL CBG, S.A. | Pol. Ind. Mas d'en Bosch. Parcela, 4 | 17500 RIPOLL. (Girona) t. +34 972 70 33 70 | fax. +34 972 70 30 00
Contacto