Versi&oacuten; en castellano... Versió en català...
Segueix-nos a...
Segueix-nos a facebook Segueix-nos a twitter Segueix-nos en instagram Segueix-nos a facebook Canal CBG Segueix el nostre blog

Nou Catàleg Nutrifree CBG
Nous productes
Carta de vins
Un món al teu gust
Receptes

Fiocchi de formatge i pera amb salsa de poma i mel.

foto

PERSONES

1


INGREDIENTS

90grs. Pasta Fiocchi de formatge i pera
10grs. Mel
15grs. Formatge Parmigiano reggiano
1/2 Ceba
30grs. Poma
Vi blanc
Oli
Sal


ELABORACIÓ

Preparar una salsa de mel, daurant la ceba i afegint la poma. Flamejar-lo amb vi blanc i deixar evaporar l’alcohol. Afegir la mel i cuinar durant 5 minuts. Retirar del foc.
Bullir la pasta en aigua calenta i sal. Saltejar-la amb la salsa de mel, sense deixar-la reduir en excés. Servir en el plat i decorar amb el formatge parmesà.


A CBG TROBARÀS…

90030,1666011



Autor: Oliver Balteo

 

COMERCIAL CBG, S.A. | Pol. Ind. Mas d'en Bosch. Parcela, 4 | 17500 RIPOLL. (Girona) t. +34 972 70 33 70 | fax. +34 972 70 30 00
Contacto