Versi&oacuten; en castellano... Versió en català...
Segueix-nos a...
Segueix-nos a facebook Segueix-nos a twitter Segueix-nos en instagram Segueix-nos a facebook Canal CBG Segueix el nostre blog

Nou Catāleg Nutrifree CBG
Nous productes
Carta de vins
Un món al teu gust
Receptes

Pappardelle amb crema de xampinyons a la trufa

foto

PERSONES

1


INGREDIENTS

75grs. Pasta Pappardelle
10grs. Crema de xampinyons a la trufa
3 ml Glassa Balsāmica
50ml. Nata per cuinar
Oli
Sal


ELABORACIÓ

Bullir els papperdelle amb aigua i sal. En una paella diluir una cullerada de crema de xampinyons a la trufa amb 50 mls. de l´aigua de la mateixa cocciķ i 50 ml. de nata per cuinar. Saltejar la pasta amb la salsa dins la mateixa paella. Emplatar i decorar amb la glassa balsāmica.


A CBG TROBARĀS…

1200025,6700149,1640008,3600019



Autor: Oliver Balteo

 

COMERCIAL CBG, S.A. | Pol. Ind. Mas d'en Bosch. Parcela, 4 | 17500 RIPOLL. (Girona) t. +34 972 70 33 70 | fax. +34 972 70 30 00
Contacto