Versi&oacuten; en castellano... Versió en català...
Segueix-nos a...
Segueix-nos a facebook Segueix-nos a twitter Segueix-nos en instagram Segueix-nos a facebook Canal CBG Segueix el nostre blog

Nou Catàleg Nutrifree CBG
Nous productes
Carta de vins
Un món al teu gust
Receptes

Ossobuco amb risotto a la Milanesa

foto

PERSONES

1


INGREDIENTS

80grs. Ossobuco
40grs. Arròs Arborio
15grs. Formatge Parmigiano Reggiano
1lt. Caldo vegetal
1lt. Caldo de pollastre
1 Ceba petita
Romaní fresc
1 Llimona petita (només la pell)
4 Alls
1 culleradeta de safrà
5grs. Mantega
Oli
Sal


ELABORACIÓ

Enfarinar l´ossobuco i fregir-lo per les dues cares. En una olla, daurar ¼ de ceba, afegir l´ossobuco i a continuació el caldo vegetal. Per enriquir la recepta afegir el romaní fresc, la pell de la llimona i els alls pelats, tot això ben picat. Deixar bullir durant 45 min.
Per el risotto sofregir en una olla mitja ceba, afegir l’arròs i una part del caldo de pollastre. Deixar-la coure durant uns 15 min. afegint caldo quan sigui necessari sense deixar que s’eixugui. Acabada la cocció, afegir el safrà, el formatge i la mantega. Barrejar bé i muntar el plat com acompanyament de la carn.


A CBG TROBARÀS…

1025036,1666011,6700040,1080014



Autor: Oliver Balteo

 

COMERCIAL CBG, S.A. | Pol. Ind. Mas d'en Bosch. Parcela, 4 | 17500 RIPOLL. (Girona) t. +34 972 70 33 70 | fax. +34 972 70 30 00
Contacto