Versi&oacuten; en castellano... Versió en català...
Segueix-nos a...
Segueix-nos a facebook Segueix-nos a twitter Segueix-nos en instagram Segueix-nos a facebook Canal CBG Segueix el nostre blog

Nou Catāleg Nutrifree CBG
Carta de vins
Nous productes
Un món al teu gust
Receptes

Ricciole de ricotta i espinacs al forn amb daus de speck i scamorza fumada a llesques

foto

PERSONES

4


INGREDIENTS

8 ricciole de ricotta i espinacs
Ŋ litre de llet
20 grs de farina
60 grs de mantega
80 grs de speck a daus
100 grs de scamorza tallada a llesques
ŧ de litre de nata
100 grs Formatge Parmesā
5 fulles de marduix
nou moscada al gust


ELABORACIÓ

Untar de mantega una bandeja de forn i col.locar les Ricciole.
En una paella daurar cuidadosament l´speck i reservar-lo.
Preparar una beixamel lleugera amb la farina, la llet i la mantega.
Tapar amb la beixamel la Ricciole i cobrir amb l´scamorza fumada a llesques.
Posar en un forn de convecciķ 15 minuts a 180ēC.
Treure del forn i afegir la nata, el parmesā i el speck, perfumar amb nou moscada i tornar a posar al forn durant 5 minuts.
Servir calent amb unes fulles de marduix fresc.


A CBG TROBARĀS…

90013,1200046,2139003,1080014,1820001,5100002


 

COMERCIAL CBG, S.A. | Pol. Ind. Mas d'en Bosch. Parcela, 4 | 17500 RIPOLL. (Girona) t. +34 972 70 33 70 | fax. +34 972 70 30 00
Contacto