Versi&oacuten; en castellano... Versió en català...
Segueix-nos a...
Segueix-nos a facebook Segueix-nos a twitter Segueix-nos en instagram Segueix-nos a facebook Canal CBG Segueix el nostre blog

Nou Catàleg Nutrifree CBG
Carta de vins
Nous productes
Un món al teu gust
Receptes

Fiocchi de formatge i pera amb mascarpone i cibulet

foto

PERSONES

4


INGREDIENTS

400 g de Fiocchi de formatge i pera.
200 g de mascarpone
50 g de pinyons
30gr. mantega
10 fulles de cibulet


ELABORACIÓ

Daurar els pinyons amb mantega.
Afegir dos fulles de farigola i parar la cocció amb dues cullerades d’aigua.
Desfer el mascarpone i salpebrar.
Bullir els fiocchi en abundant aigua calenta amb sal.
Escórrer la pasta i saltejar-la amb la salsa.
Servir i decorar amb cibulet picat.


A CBG TROBARÀS…

90030,3600035,1080014


 

COMERCIAL CBG, S.A. | Pol. Ind. Mas d'en Bosch. Parcela, 4 | 17500 RIPOLL. (Girona) t. +34 972 70 33 70 | fax. +34 972 70 30 00
Contacto