Versi&oacuten; en castellano... Versió en català...
Segueix-nos a...
Segueix-nos a facebook Segueix-nos a twitter Segueix-nos en instagram Segueix-nos a facebook Canal CBG Segueix el nostre blog

Nou Catāleg Nutrifree CBG
Carta de vins
Nous productes
Un món al teu gust
Receptes

Girasols de formatge i nous en salsa de ceba al balsāmic amb filet de bacallā cobert de pistatxo

foto

PERSONES

4


INGREDIENTS

500 grs. (20 p) de Girasols de formatge i nous
300 grs. de bacallā desalat
150 grs. de ceba blanca dolįa
5 grs. de julivert picat fi
50 ml de vinagre balsāmic de Mķdena
30 grs. de sucre
150 grs. de pistatxo triturat
fulles de julivert per decorar
oli d´oliva extra verge
sal i pebre negra


ELABORACIÓ

Escalfar l´oli en una paella i afegir la ceba prčviament picada en juliana fina i coure a foc lent.
Afegir el vinagre balsāmic, el sucre i el julivert picat. Coure durant 10 minuts.
Col.locar el bacallā ja desalat i tallarlo a trossos. Posar-lo en una bandeja de forn a una temperatura de 170ē C, amanir-lo i afegir per sobre el pistatxo triturat. Deixar-lo el temps que calgui perquč estigui cuinat.
Bullir els girasols amb agua i sal, escķrrer.
Saltejar amb la salsa de cebes.
Servir col.locant en el centre del plat la pasta amb la ceba i afegir el bacallā decorant amb una mica de julivert.


A CBG TROBARĀS…

1200048,90027,4100026


 

COMERCIAL CBG, S.A. | Pol. Ind. Mas d'en Bosch. Parcela, 4 | 17500 RIPOLL. (Girona) t. +34 972 70 33 70 | fax. +34 972 70 30 00
Contacto