Versi&oacuten; en castellano... Versió en català...
Segueix-nos a...
Segueix-nos a facebook Segueix-nos a twitter Segueix-nos en instagram Segueix-nos a facebook Canal CBG Segueix el nostre blog

Nou Catāleg Nutrifree CBG
Carta de vins
Nous productes
Un món al teu gust
Receptes

Tortelli rustico al capriolo amb ragų de poma i speck

foto

INGREDIENTS

500 grs de tortelini rustico al capriolo
1 poma d´uns 200 grs
50 grs de speck en lāmines primes
150 grs de mantega
1 got de vi blanc
1 llimona
nou moscada al gust
Parmesano reggiano ratllat
Sal i pebre blanca
poker de fruites vermelles per decorar


ELABORACIÓ

Pelar i tallar la poma a daus, afegir la llimona i una mica de sal.
Tallar l´speck en juliana molt prim, col•locar-lo en una paella amb la meitat de la mantega y sofregir durant uns minuts.
Afegir la poma i un polsim de nou moscada, afegir el vi blanc i cuinar fins que evapori l’alcohol. Intentar que els daus de poma no perdin la forma.
Retirar del foc i tapar.
Bullir els Tortelli amb aigua salada.
Quan estan bullits, saltejar amb la resta de la mantega y el formatge parmesā.
Servir els Tortelli saltejats i per sobre afegir la salsa reservada ben calenta. Decorar amb el poker de fruites vermelles.


A CBG TROBARĀS…

90114,1080014,1820001,1023002,1024010,


 

COMERCIAL CBG, S.A. | Pol. Ind. Mas d'en Bosch. Parcela, 4 | 17500 RIPOLL. (Girona) t. +34 972 70 33 70 | fax. +34 972 70 30 00
Contacto