Versi&oacuten; en castellano... Versió en català...
Segueix-nos a...
Segueix-nos a facebook Segueix-nos a twitter Segueix-nos en instagram Segueix-nos a facebook Canal CBG Segueix el nostre blog

Nou Catàleg Nutrifree CBG
Nous productes
Carta de vins
Un món al teu gust
Receptes

Ravioli d´alcarxofes amb calamars i carbassó

foto

PERSONES

4


INGREDIENTS

560 grs de Raviolis de escarxofes
600 grs de calamars nets
500 grs de carbassons verds
3 dents d’all
oli d’oliva extra verge
200 grs de tomàquet madur
farina
500 mls de fumet de peix
Parmesano Reggiano a làmines fines
Sal


ELABORACIÓ

Netejar i tallar els calamars amb tires primes, fer el mateix amb la meitat dels carbassons.
En una paella daurar les dents d’all laminats i afegir els calamars i els carbassons, Afegir el fumet de peix. Després d’uns minuts afegir el tomàquet madur tallat en juliana.
Arrebossar amb farina la meitat restant dels carbassons i fregir amb abundant oli fins que estiguin daurats. Escórrer i reservar.
Bullir els Raviolis amb aigua i sal. Escórrer i saltejar amb la salsa que hem reservat anteriorment.
Col•locar al plat i decorar-ho amb els carbassons arrebossats per sobre i les làmines de parmesà.


A CBG TROBARÀS…

90246,1200048,6700043,1200046,5100002


 

COMERCIAL CBG, S.A. | Pol. Ind. Mas d'en Bosch. Parcela, 4 | 17500 RIPOLL. (Girona) t. +34 972 70 33 70 | fax. +34 972 70 30 00
Contacto