Versi&oacuten; en castellano... Versió en català...
Segueix-nos a...
Segueix-nos a facebook Segueix-nos a twitter Segueix-nos en instagram Segueix-nos a facebook Canal CBG Segueix el nostre blog

Nou Catāleg Nutrifree CBG
Nous productes
Carta de vins
Un món al teu gust
Receptes

Taliolini al nero di sepia amb herbes fresques i gules

foto

PERSONES

1


INGREDIENTS

3 Tagliolini al Nero di sepia
10 grs de mantega
20 mls d´oli d´oliva
5 branques d´herbes fresques (sālvia,...)
10 grs de gules confitades amb all i bitxo
5 mls de glassa balsāmica


ELABORACIÓ

Posar les gules en un vol i afegir 10 mls d’oli d’oliva. Col•locar a prop d´ una font de calor perquč agafin temperatura gradualment , no es poden torrar.
Per altre banda, en una paella afegir la mantega, els 10 mls restants d’oli d’oliva i les herbes fresques. Salpebrar i afegir una cullerada d’aigua de la cocciķ de la pasta.
Bullir la pasta amb aigua i sal durant uns 2 minuts. Saltejar aquesta pasta amb la salsa. Col•locar sobre la pasta las gules i decorar amb glassa balsāmica.


A CBG TROBARĀS…

90008,1080014,1200048,4100026


 

COMERCIAL CBG, S.A. | Pol. Ind. Mas d'en Bosch. Parcela, 4 | 17500 RIPOLL. (Girona) t. +34 972 70 33 70 | fax. +34 972 70 30 00
Contacto