Versi&oacuten; en castellano... Versió en català...
Segueix-nos a...
Segueix-nos a facebook Segueix-nos a twitter Segueix-nos en instagram Segueix-nos a facebook Canal CBG Segueix el nostre blog

Nou Catàleg Nutrifree CBG
Nous productes
Carta de vins
Un món al teu gust
Receptes

Ravioloni ricotta bufala e sfoglione spinaci amb funghi e spinaci

foto

PERSONES

4


INGREDIENTS

480 grs. de raviololi ricotta bufala e sfolione spinaci
150 grs. de funghi porcini
150 grs. de fulles d´espinacs fregides
60 grs. d´all a làmines
50 grs. de prosciutto crudo di parma
30 grs. de roux blanc
60 grs. de mantega
1/4 litre de caldo vegetal
Parmigiano reggiano a pètals
sal i pebre


ELABORACIÓ

Daurar els alls amb mantega, afegir el caldo i deixar reduir.
Afegir el pernil tallat prim. Deixar coure durant uns minuts i rectificar de sal.
A part daurar lleugerament els porcini en mantega i després afegir-ho a la salsa que hem elaborat anteriorment.
Afegir el roux y deixar bullir per que resulti cremòs.
Bullir els Ravioloni amb abundant aigua salada i saltejar amb la salsa.
Servir amb el formatge i les fulles d´espinacs.


A CBG TROBARÀS…

90111,1024005,1694002,1080014,5100002


 

COMERCIAL CBG, S.A. | Pol. Ind. Mas d'en Bosch. Parcela, 4 | 17500 RIPOLL. (Girona) t. +34 972 70 33 70 | fax. +34 972 70 30 00
Contacto