Versi&oacuten; en castellano... Versió en català...
Segueix-nos a...
Segueix-nos a facebook Segueix-nos a twitter Segueix-nos en instagram Segueix-nos a facebook Canal CBG Segueix el nostre blog

Nou CatÓleg Nutrifree CBG
Nous productes
Carta de vins
Un món al teu gust
Receptes

Panciotti de vieires i gambes amb crancs i tomÓquet cherry

foto

PERSONES

4


INGREDIENTS

480 grs.(16) Panciotti con cappesante e gamberi dei mari del nord
400 grs. de crancs
200 grs. de tomÓquet cherry
100 mls. de vi blanc
50 mls. d┤oli extra verge d┤oliva
1 dent d┤all
1 bitxo
20 grs. de julivert tallat prim
sal


ELABORACIÓ

Tallar els crancs per la meitat, saltejar-los en una paella amb oli d┤oliva, all i el bitxo. Afegir el vi blanc, els tomÓquets cherry tallats per la meitat i cuinar durant dos minuts. Bullir els panciotti amb aigua i sal, colar-los i saltejar-los amb la salsa.
Servir decorant amb el julivert picat.


A CBG TROBAR└S…

90249,1200048,


 

COMERCIAL CBG, S.A. | Pol. Ind. Mas d'en Bosch. Parcela, 4 | 17500 RIPOLL. (Girona) t. +34 972 70 33 70 | fax. +34 972 70 30 00
Contacto