Versi&oacuten; en castellano... Versió en català...
Segueix-nos a...
Segueix-nos a facebook Segueix-nos a twitter Segueix-nos en instagram Segueix-nos a facebook Canal CBG Segueix el nostre blog

Nou Catàleg Nutrifree CBG
Nous productes
Carta de vins
Un món al teu gust
Receptes

Panciotti de vieires i gambes amb faves fresques, daus de tomàquet, verdures i safrà.

foto

PERSONES

4


INGREDIENTS

480 grs. (16 p) Panciotti amb cappesante e gamberi
200 grs. de verdures (escarxofes, api, etc.)
120 grs. de faves fresques
2 tomàquets madurs
½ bitxo
1 dent d’all
4 cullerades d´Armagnac
oli extra verge d’oliva
caldo vegetal
sal
pebre blanca
20 fils de safrà


ELABORACIÓ

Bullir amb antelació les verdures al punt.
A part, amb el dent d’all sense pelar i el bitxo, saltejar les faves pelades. Afegir el caldo, amanir amb sal i pebre.
Bullir les faves amb el caldo deixant-les al punt de cocció. Aromatitzar amb el safrà, l´Armagnac i afegir el tomàquet tallat a daus. Cuinar tot junt durant 2 minuts.
Bullir els Panciotti amb abundant aigua salada.
Colar y saltejar amb la salsa.
Abans de servir esmicolar 4 fils de safrà.


A CBG TROBARÀS…

90249,1200048


 

COMERCIAL CBG, S.A. | Pol. Ind. Mas d'en Bosch. Parcela, 4 | 17500 RIPOLL. (Girona) t. +34 972 70 33 70 | fax. +34 972 70 30 00
Contacto