Versi&oacuten; en castellano... Versió en català...
Segueix-nos a...
Segueix-nos a facebook Segueix-nos a twitter Segueix-nos en instagram Segueix-nos a facebook Canal CBG Segueix el nostre blog

Nou Catàleg Nutrifree CBG
Carta de vins
Nous productes
Un món al teu gust
Receptes

Risotto d´espàrrecs

foto

PERSONES

4


INGREDIENTS

320 grs. arròs Arborio
100 grs. Tuttasparagi Prontofresco
40 grs. formatge Parmigiano Reggiano
20 grs. Brodochef Prontofresco
1 got de vi blanc
1 espàrrec fresc
20 grs. de ceba
20 mls. d´oli d´oliva extra verge
10 grs. de mantega
Sal i pebre al gust


ELABORACIÓ

Preparar un fondo de Brodochef, barrejant el producte amb 1 litre d’aigua.
Tallar l’espàrrec (reservant la part tova) i tallar la part del tronc en trossos prims.
Tallar la ceba fina. En una paella afegir 20 mls. d’oli d’oliva i daurar lleument la ceba, afegir el tronc de l’espàrrec tallat i daurar-ho tot.
Salar al gust.
Afegir l’arròs i torrar-lo lleugerament. Afegir el vi blanc i deixar que evapori l’alcohol.
Afegir el Tuttasparagi i deixar cuinar durant 1 minut sense deixar de barrejar.
Afegir el caldo calent i poc a poc, a mesura que s´evapori, afegir més caldo i seguir barrejant.
Quan la cocció s’hagi gaire bé acabat, afegir la mantega, el formatge parmesà i barrejar vigorosament per que es desprengui el midó i quedi cremós. Rectificar de sal.
Servir amb la punta tova de l’espàrrec a sobre, cuita a la planxa, al vapor o bullida. Decorar amb alguna herba fresca, un tros de pernil serrà cruixent, …


A CBG TROBARÀS…

1025036,6700047,5100017,6700040,1200048,1080014


 

COMERCIAL CBG, S.A. | Pol. Ind. Mas d'en Bosch. Parcela, 4 | 17500 RIPOLL. (Girona) t. +34 972 70 33 70 | fax. +34 972 70 30 00
Contacto