Versi&oacuten; en castellano... Versió en català...
Segueix-nos a...
Segueix-nos a facebook Segueix-nos a twitter Segueix-nos en instagram Segueix-nos a facebook Canal CBG Segueix el nostre blog

Nou Catàleg Nutrifree CBG
Carta de vins
Nous productes
Un món al teu gust
Receptes

Risotto de verdures

foto

PERSONES

4


INGREDIENTS

320 grs. arròs Arborio
100 grs. Orto & Orto
40 grs. Formatge Parmigiano Reggiano
250 mls. Caldo Vegetal
1 got de vi blanc
1 espàrrec fresc
20 grs. de ceba
20 mls. oli d’oliva extra verge
10 grs. de mantega
Sal y pebre al gust.


ELABORACIÓ

Preparar un caldo vegetal afegint pastanaga, api, porro, ceba, julivert i sal.
Tallar la ceba fina. En una paella afegir 20 mls d’oli d’oliva i daurar lleument la ceba. Amanir amb una mica de sal.
Després afegir l’arròs i torrar-lo lleugerament. Afegir el vi blanc i deixar que evapori l´ alcohol.
Afegir el caldo vegetal i barrejar a poc a poc. A mesura que s’eixugui, afegir més caldo i barrejar.
Quant l’arròs estigui gaire bé llest, afegir 100 grs. de “Orto & Orto” de manera que s’acabi de coure l’arròs amb les verdures.
Abans d´ apagar el foc afegir la mantega, el formatge parmesà i barrejar vigorosament per que es desprengui el midó i quedi cremós, rectificar de sal.
Servir el risotto amb un bouquet d’herba fresca i làmines fines de carbassó cru. Un raig d’oli d’oliva i sal Maldon.


A CBG TROBARÀS…

1025036,6700035,5100017,1200048,1080014


 

COMERCIAL CBG, S.A. | Pol. Ind. Mas d'en Bosch. Parcela, 4 | 17500 RIPOLL. (Girona) t. +34 972 70 33 70 | fax. +34 972 70 30 00
Contacto