Versi&oacuten; en castellano... Versió en català...
Segueix-nos a...
Segueix-nos a facebook Segueix-nos a twitter Segueix-nos en instagram Segueix-nos a facebook Canal CBG Segueix el nostre blog

Nou Catāleg Nutrifree CBG
Nous productes
Carta de vins
Un món al teu gust
Receptes

Bauletti farcit de llamāntol amb sípia i carxofes cruixents

foto

PERSONES

4


INGREDIENTS

440grs. (20 peces) de Bauletti farcits de llamāntol
300grs. de sípies petites fresques
20grs. de ceba
150grs. de tomāquet cherry
10grs. d'alfābrega
120grs. de farina de blat de moro
200grs. de formatge Parmigiano Reggiano
2 carxofes
4grs. de pebrot vermell
10grs. d'alfābrega
20ml. d'oli d'oliva extra verge
Sal


ELABORACIÓ

Tallar en juliana molt fina les carxofes, salar-les i coure-les al forn durant uns 10 minuts a 180ēC. Deixar-les refredar. Barrejar la farina amb el parmesā y les carxofes. Escalfar en una paella uns 60grs. de la barreja anterior. Quan es comenci a fondre, prendrā l'aparenįa d'una crępe.
Netejar les sípies. Passar per la paella els tomāquets tallats per la meitat amb dues cullerades d'oli, 10grs de ceba picada, el pebrot i les fulles d'alfābrega picades a mā. Afegir-hi les sípies i deixar-ho sofregir tot junt durant dos minuts.
Servir els Bauletti en un plat, afegir un raig d'oli d'oliva i una branca d'alfābrega fresca.


A CBG TROBARĀS…

90265,5100016,1200146



Autor: Surgital, S.P.A.

 

COMERCIAL CBG, S.A. | Pol. Ind. Mas d'en Bosch. Parcela, 4 | 17500 RIPOLL. (Girona) t. +34 972 70 33 70 | fax. +34 972 70 30 00
Contacto