Versi&oacuten; en castellano... Versió en català...
Segueix-nos a...
Segueix-nos a facebook Segueix-nos a twitter Segueix-nos en instagram Segueix-nos a facebook Canal CBG Segueix el nostre blog

Nou Catàleg Nutrifree CBG
Nous productes
Carta de vins
Un món al teu gust
Receptes

Raviolotti amb Polenta e Montasio D.O.P amb daus de patata, bolets i Pecorino

foto

PERSONES

4


INGREDIENTS

150 grs de patata
190 grs de bolets variats
40 grs de mantega
una mica de ceba
oli extra verge d´oliva
un raig de llet
un raig de vi blanc
sal i pebre
julivert
alfàbrega
tomàquet madur
pètals de pecorino


ELABORACIÓ

Pelar i tallar les patates a daus petits. Bullir-les amb aigua salada durant 1 minut i després fregir-les amb oli deixant que quedin daurades. Afegir sal i pebre al gust. Netejar i tallar els bolets. Sofregir la ceba amb la mantega, afegir els bolets y deixar coure. Afegir el vi blanc i deixar que evapori l’alcohol. Afegir les patates i rectificar de sal i pebre.
Bullir els raviolotti amb aigua calenta i sal, colar-los i afegir la salsa de bolets elaborada anteriorment i un raig de llet. Empolsinar el julivert per sobre. Servir amb alfàbrega, daus de tomàquet cru i pètals de formatge pecorino per completar el plat.


A CBG TROBARÀS…

1024007,90267,1080014,1200146



Autor: Surgital S.P.A

 

COMERCIAL CBG, S.A. | Pol. Ind. Mas d'en Bosch. Parcela, 4 | 17500 RIPOLL. (Girona) t. +34 972 70 33 70 | fax. +34 972 70 30 00
Contacto