Versi&oacuten; en castellano... Versió en català...
Segueix-nos a...
Segueix-nos a facebook Segueix-nos a twitter Segueix-nos en instagram Segueix-nos a facebook Canal CBG Segueix el nostre blog

Nou Catàleg Nutrifree CBG
Carta de vins
Nous productes
Un món al teu gust
Receptes

Carbonara amb café caramelitzat

foto

PERSONES

4


INGREDIENTS

300g de pasta farcida de carbonara
Per la mousse:
10 ametlles
50g de llet
50g de nata
100g de clares d'ou
Cafè
Mantega
Formatge parmesà
Sal i pebre


ELABORACIÓ

Posar a bullir la nata i la llet a bany maria i deixar que el caramel es fongui. Barrejar i batre les clares d'ou. Escalfar la barreja al bany maria una altra vegada, deixant-la suau. A continuació, afegir la nata, condimentar amb sal, pebre i cafè al seu gust. Després deixar reposar durant 5 minuts, i després cobrir amb paper de plàstic.
Amb l'aigua bullint, afegir la pasta i sal. Una vegada fet, escórrer, agregar la mantega i finalment el formatge parmesà. A continuació, presentar al plat amb una mica de caramel.


 

COMERCIAL CBG, S.A. | Pol. Ind. Mas d'en Bosch. Parcela, 4 | 17500 RIPOLL. (Girona) t. +34 972 70 33 70 | fax. +34 972 70 30 00
Contacto