Versi&oacuten; en castellano... Versió en català...
Segueix-nos a...
Segueix-nos a facebook Segueix-nos a twitter Segueix-nos en instagram Segueix-nos a facebook Canal CBG Segueix el nostre blog

Nou Catàleg Nutrifree CBG
Carta de vins
Nous productes
Un món al teu gust
Receptes

Gli amatriciani amb mantega de prèssec i crocant de guanciale

foto

PERSONES

4


INGREDIENTS

300g de Gli amatriciani
100g de mantega
60/80g de licor de préssec
150g de puré de préssec
4 trossos de guanciale
1 fulla de pell de préssec
2 fulles de gelatina
Parmesà, sal i pebre.


ELABORACIÓ

Agafar la mantega desfeta i ficar-la en una batedora. Fer girar a una velocitat mitjana amb 50g de puré de préssec i la meitat del licor. Continuar batent fins que estigui ben muntat i salpebrar. Deixar refredar a la nevera.
Per a la crema: Unir el puré de préssec amb la gelatina i la nata. Barrejar i escalfar al bany maria. Quan estigui bullit, salpebrar. Després, deixar reposar durant 5 minuts. Agafar el Guanciale i tallar-ho en fins daus, fregir-los en una paella antiadherent sense arribar a cremar. Escórrer sobre un paper absorbent. Bullir la pasta Gli amatriciani i després saltejar-la amb la mantega de préssec i el parmesà. Servir la pasta acompanyada amb el Guanciale cruixent i regar amb l'escuma calenta de préssec


 

COMERCIAL CBG, S.A. | Pol. Ind. Mas d'en Bosch. Parcela, 4 | 17500 RIPOLL. (Girona) t. +34 972 70 33 70 | fax. +34 972 70 30 00
Contacto