Versi&oacuten; en castellano... Versió en català...
Segueix-nos a...
Segueix-nos a facebook Segueix-nos a twitter Segueix-nos en instagram Segueix-nos a facebook Canal CBG Segueix el nostre blog

Nou Catāleg Nutrifree CBG
Nous productes
Carta de vins
Un món al teu gust
Receptes

Caciopepe amb escamarlans i albergínia amb orenga fresca i parmesā

foto

PERSONES

4


INGREDIENTS

300g de Cacipopepe
150g d'albergínia
2 fulles d'escamarlā
1 dent d'all
Oli d'oliva verge extra
Parmesā
Sal i pebre


ELABORACIÓ

Netejar les gambes i tallar-les a daus. Tallar les albergínies de la mateixa grandāria. A continuaciķ, tirar en una paella amb oli d'oliva, una dent d'all i les fulles d'orenga fresca. Retirar del foc i a continuaciķ, afegir els llagostins sense coure. Servir la pasta de Caciopepe en aigua bullint i sal. Afegir la sal i el pebre, i barrejar tot amb el formatge parmesā.


 

COMERCIAL CBG, S.A. | Pol. Ind. Mas d'en Bosch. Parcela, 4 | 17500 RIPOLL. (Girona) t. +34 972 70 33 70 | fax. +34 972 70 30 00
Contacto